Om oss

Team i Norr är en missionell rörelse som startades av Jan Zetterlund i Rosvik i början av 1990-talet. Syftet  var att predika de goda nyheterna på Nordkalotten. En stark längtan fanns att  predika  i Ryssland och när Sovjetunionen började luckras upp kom Team  Norr med de goda nyheterna till Kolahalvön i Ryssland. Hundratals människor kom till tro och fem församlingar startades med ledare som tränats i vår egen bibelskola. Under åren har arbetet utvecklats och relationerna med vännerna på Kolahalvön mognat. 1993-1995 bedrev Team i Norr Biebelskola med lördagskurser i Apatity. Här är bilder på avgångsklasserna:

Under åren har missionsinsatser även gjorts i Grekland, Kina och Spanien. I nuläget består arbetet av utrustning och coachning av ledare i Ryssland, ett arbete bland farsitalande i norrbotten, Martin Reens resandetjänst i  norr och understöd av umu-ledare i Vitryssland.

Vi fortsätter att drömma om en missionell rörelse på Nordkalotten och ber just nu  bland annat för Heart of Evangelisms kommande satsningar i Kiruna och nästa steg  i arbetet med farsitalande.

(Mer info om våra olika verksamheter kommmer.)